Záchrana dát z poškodeného telefónu

Záchrana dát z telefónu s poškodeným displejom

Zariadenie nemusíte nechať opraviť, exportované dáta vieme preniesť do nového telefónu alebo na USB. Pri modeloch rovnakej značky je niekedy možné robiť kompletnú obnovu systému do nového telefónu, pokračujete presne tam kde ste skončili. Inokedy je možnosť migrovať ďalej.
Cena servisu 25-55 €


Utopený smartfón nepatrí do ryže

Prvá pomoc je zariadenie vypnúť a osušiť, v servise prebieha hĺbkové čistenie hlavne za účelom záchrany dát. Odstraňujeme vlhkosť, oxidáciu, skrat na základnej doske. Neodporúčame nákladné výmeny dielov, nakoľko nikto nevie zaručiť spoľahlivosť ako napríklad výdrž batérie, kolísanie signálu a podobne.
Cena servisu 15-35 €


Zálohujte, heslá si zapisujte a pamätajte

Telefón nenabíja, je poškodená batéria, nechce zapnúť? Aj v tomto prípade vieme bez nutnosti opravy zachrániť dáta. Pozor na limity ak telefón vôbec nefunguje alebo bola zničená základná doska tieto dáta nedokážeme zachrániť v bežnej cene. Preto je lepšie zálohovať telefón do cloudu.


Apple iPhone, Samsung Galaxy, Huawei, Honor, Xiaomi Redmi Mi, Oppo Realme, OnePlus…

Vytiahnutie dát z poškodeného zariadenia, a záchrana, kontaktov fotiek, poznámok, pripomienok, kalendár, histórie Viber, WhatsApp. V priebehu dňa inokedy do pár dní v závislosti od náročnosti a závažnosti poškodenia.